This problem is a common problem for me. The speed of the server should be improved.

asked 15 Feb, 17:14

tr.wang236's gravatar image

tr.wang236
01
accept rate: 0%

edited 15 Feb, 17:14


Hi Tianran,

where are you connecting from? Please let us know more details about your problem so we can improve the speed. Another thing to check is which browser are you using? We are supporting only Firefox or Chrome.

Actually, in december 2018 we did a huge improvement to reduce latency in our system, so you should have perceived an increase in response of the platform. If that is not the case, then we should move into finding what is happenning to you.

Please give us those details so we can correct the speed for you.

permanent link

answered 16 Feb, 10:35

rtellez%40theconstructsim.com's gravatar image

rtellez@thec... ♦♦
1752
accept rate: 19%

The speed is at the moment OK. I will come back when it would be slow.

(21 Feb, 12:36) tr.wang236
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×5
×2
×1
×1

question asked: 15 Feb, 17:14

question was seen: 137 times

last updated: 21 Feb, 12:36

powered by OSQA